Beste WEK-volleyballer,

De inspanningen (ongetwijfeld ook die van u) hebben vruchten afgeworpen: het aantal besmettingen met Covid is voldoende teruggedrongen dus vanaf woensdag 26 augustus kunnen we eindelijk beginnen trainen.

Als bijlage vinden jullie de richtlijnen van Volley Vlaanderen die gehanteerd zullen worden tijdens de trainingen. Hou er rekening mee dat je de kleedkamers voorlopig niet kan gebruiken. Kom dus in sportuitrusting naar de training en wissel je schoenen in de sporthal. Voor de +12 jarigen: hou je mondmasker op tot je in de sporthal bent en de training begint.

Zoals eerder gemeld, starten de competitie en de bekerwedstrijden van de seniors pas in oktober. De jeugdcompetitie zal starten zoals origineel gepland. Over een alternatieve invulling van het jeugdweekend vergaderen we volgende week. De jeugdspelers zullen via hun trainer horen welke extra training er eventueel voor hen georganiseerd wordt.

We houden jullie via de website, mail en whatsapp-groepen op de hoogte van de verdere evolutie en eventuele wijzigingen. Wie specifieke vragen heeft, mag ook altijd Leo bellen (0476 85 95 93).

We wensen jullie nog een fijn laatste stukje verlof en zijn blij dat we jullie binnenkort eindelijk terug in het echt kunnen ontmoeten.

Met sportieve groeten,