Bestuur

Voorzitter Rombouts Bas basrombouts@telenet.be 0498 44 12 68
Secretaris VVB Engels Maarten maarten_engels@hotmail.com 0494 44 61 35
Secretaris Sporta Van Dijck Kris peterkris@telenet.be 0473 88 02 03
Penningmeester Bogaerts Els elsbogaerts39@gmail.com 0495 27 56 53
Bestuurslid Van Hasselt Loes loesvanhasselt@gmail.com 0477 67 27 75
Bestuurslid Rombouts Katleen katleen.rombouts@gmail.com 0473 74 52 22
 
In onze sportclub werken we aan een veilige, toffe omgeving voor iedereen. Pesten, misbruik, geweld en ander grensoverschrijdend gedrag horen daar niet bij. Heb je toch te maken met ongewenst gedrag van anderen? Merk je tijdens je sportactiviteiten dat er grenzen overschreden worden? Praat er over! In eerste instantie met de persoon in kwestie. Naar een ander uitspreken dat gedrag ongewenst is, kan al genoeg zijn om bewustwording en gedragsverandering te krijgen. Maar er zijn ook momenten dat dat moeilijk ligt. Weet dat je altijd bij je coach of iemand van het bestuur terecht kan. We hebben bovendien Eline Geysen (0474 35 77 64) en Wannes Scheipers (0489 41 44 86) speciaal aangesteld als aanspreekpunt integriteit (API). Zij zorgen mee voor een veilige sportclub. Je kan hen altijd aanspreken als het veiliger voelt om je verhaal met een van hen te delen. Je melding, vraag, vermoeden of klacht zal in alle discretie behandeld worden.

Voor de volledigheid vermelden we ook nog graag dat Volley Vlaanderen ook een aantal API's heeft aangesteld. Meer informatie daarover vind je via volleyvlaanderen.be/Gezondheid-en-ethiek/Federatie-API

 
Sporthal: Visserij
2990 Loenhout
 

BEREIKBAARHEID SPORTSCHUUR 

Kom je te voet of met de fiets:

  • Stap of fiets via de Pastoriestraat langs de open poortjes over de speelplaats van GLS ’t Blokje of via de Koning Boudewijnlaan.
  • Zet je fiets in de ruime overdekte en verlichte fietsstalling of aan de fietsparkeerbeugels vlakbij de ingang van de Sportschuur.

Kom je met de auto:

  • Zet je auto op een parkeerplaats op of in de buurt van het Jozef van Looverenplein (aan kerk) en stap via de Pastoriestraat en de open poortjes over de speelplaats van GLS ’t Blokje naar de ingang van de Sportschuur.
  • Of zet je auto op de (beperkte) parkeerplaatsen vlakbij de overdekte fietsstalling ter hoogte van de Visserij en stap via het kleine paadje tussen de huisjes en de speelplaats naar de ingang van de Sportschuur.