Groepsfoto 2023
 
Met 52 jeugdspelers trokken we traditioneel het laatste weekend van augustus op jeugdstage.
Ondanks de mindere weersvoorspellingen en de donkere wolken kwamen alle drie de fietsgroepen, wonder boven wonder, droog en zonder kleerscheuren aan. Er werd zeer knap en vlot naar Herentals gefietst waar we verbleven in het hotel van Sport Vlaanderen.
 
Omringd door een gemotiveerde groep begeleiders beloofde het wederom een mooie editie te worden.
In de grote, vernieuwde sporthal kreeg elke ploeg 5 of 6 trainingen voorgeschoteld met tussenin de nodige sportieve en creatieve nevenactiviteiten. De gedrevenheid waarmee onze jeugd aan de trainingen en activiteiten deelnam was super! Zaterdagavond kwam dames A een oefenwedstrijd spelen en die konden uiteraard rekenen op de steun van onze jongste jeugdspelers. Zondagmiddag sloten we het weekend af met een frisse duik in het zwembad, zodat de spieren konden ontspannen, om nadien moe en voldaan door de ouders te worden opgepikt.
 
Een dikke dankjewel aan ieders bijgedrage om het weekend tot een goed einde te brengen!!!
Kalenders staan online en zijn definitief !
Na het succes van de voorbije editie op naar de volgende!
Nieuwe datum volgt!
 
 
Winnaars 2023 "Full Pull" 
 
Full Pull winaar 1 beachtornooi 4 06 2023
De volledige uitslag:
1. Full Pull
2. JU17 Plezand
3. Van.Meiren & Coo
4. Fam. Vandekeybus
5. Heren KWB Meer
6. Fam. Van Dijck
7. RoKeRo
8. Bruggies
9. LV Architecten
10. Fam. Engels & Coo
11. Fam. Van Hasselt
12. Dames KWB Meer

We kunnen terugkijken op een schitterende eerste editie van ons beachvolleyweekend.
De weergoden waren ons goedgezind en de hulp van vele handen maakten het aangenaam voor iedereen.
 
Zaterdagmorgen namen 8 ploegen JU17 deel aan het beachtornooi ingericht door Volley Antwerpen waarvan 1 WEK-team.
's Middags was het de beurt aan 12 ploegen MU17 waarvan 2 WEK-teams. Voor alledrie onze eigen ploegen was het de eerste kennismaking met 2 tegen 2 beach. Ze hebben dat goed gedaan en weer een ervaring rijker.
 
Vanaf 16 uur was het de start van onze jeugdafsluiter "WEK on the Beach". Al de jeugdploegen werden uitgenodigd op de mooi ingerichte festivalweide met voor de kleinsten allerlei spellen, chill-hoek, tatoo-shop, springkasteel, schminkster, enz. Knap werk van het sportief bestuur. Top of the bill was guest DJ Karakals (ex-volleybalster Chloë Beyers). Met op de achtergrond de ondergaande zon en de opkomende supermaan bleef de oudste jeugd chillen en volleyballen op the beats van de DJ.
 
Zondag vond het eerste beachtornooi plaats. De 12 deelnemende ploegen gaven het beste van zichzelf. De gemoedelijke sfeer maakte er een onvergetelijke middag van. Full Pull ging met de wisselbeker aan de haal na een spannende laatste wedstrijd tegen de JU17 Plezand.
Full Pull winaar 1 beachtornooi 4 06 2023
De volledige uitslag:
1. Full Pull
2. JU17 Plezand
3. Van.Meiren & Coo
4. Fam. Vandekeybus
5. Heren KWB Meer
6. Fam. Van Dijck
7. RoKeRo
8. Bruggies
9. LV Architecten
10. Fam. Engels & Coo
11. Fam. Van Hasselt
12. Dames KWB Meer
 
Dankjewel aan alle helpende handen en aanwezigen.
Voorbije zaterdag 29 april zijn onze MU11A erin geslaagd de gewestelijke beker van Antwerpen mee naar Loenhout te brengen. Ze wonnen zeer knap met duidelijke 3-0 cijfers van Mavoc Mechelen. Weer een ervaring rijker voor hun volleybal-carrière. Knap gedaan en dikke proficiat.
 
Heren A moest jammer genoeg op 1 mei de duimen leggen tegen de thuisploeg van Smash Lier. Na een 2-0 achterstand slaagden ze er nochtans in de om de sets terug op gelijke hoogte te krijgen. In de beslissende vijfde set trok Lier aan het langste eind. Het meegereisde groen-zwarte legioen zag een bloedstollende bekerfinale, de kampioenen van heren A kunnen met opgeheven hoofd dit seizoen afsluiten.
 
MU11A Bekerfinale Winst 29 04 23
 
Groepsfoto bekerfinale Heren A