In maart waren we allemaal op weg om nog een paar sterke sportieve resultaten neer te zetten of gewoon een aantal plezante matchen te spelen. Wat het zou opgeleverd hebben, zullen we nooit weten want het seizoen kwam op een paar dagen tijd knarsend tot stilstand. Na de aanvankelijke focus op “in uw kot blijven”, losten de verschillende verbonden een voor een hun besluiten over het verdere verloop van de competitie. Zoals verwacht, werd het seizoen afgesloten en zijn er geen titels uitgereikt. Onze geplande uitstap naar Toverland viel eveneens in het figuurlijke water.

We mogen hen officieel dus geen kampioenen noemen maar MU11b en MU11c eindigen in hun reeksen toch netjes op de eerste plaats. De meisjes van MU11a en de vrouwen van Dames B hadden bovendien nog een bekerfinale in hun agenda staan die ze vastbesloten waren om te winnen. En recent kwam nog het heuglijke nieuws dat Dames C volgend seizoen in eerste gewest mag aantreden. Het was een leuk seizoen en al bij al hebben we het sportief dus ook zeker niet slecht gedaan.

We hebben er als bestuur voor gekozen om in de afgelopen periode vooral de officiële communicatie van verbonden en overheid door te geven zonder daar zelf veel aan toe te voegen. Ondertussen werk(t)en we in de luwte verder aan de voorbereiding van volgend seizoen. Hoewel er nog vraagtekens zijn bij het juiste verloop van de competitie, is het tijd om een aantal zaken in gang te zetten.

We willen vragen dat alle jeugdspelers hun truitje en broekje ten laatste 30 juni inleveren bij de ploegverantwoordelijke. Die mag de volle zak vervolgens bij Bas (Bloemenlaan 2) afleveren. Seniors die volgend seizoen niet meer ingeschreven zijn, brengen hun truitje en broek ook voor 30 juni binnen bij hun ploegverantwoordelijke. De andere seniors mogen hun tenue bijhouden.

Over ploegen, coaches en trainingen zullen jullie in de komende weken specifiek bericht krijgen van jullie coach of iemand van het bestuur. De laatste stukken van deze jaarlijkse puzzel moeten immers nog gelegd worden.

We kregen van sommigen al vragen en zijn blij te kunnen bevestigen dat het jeugdweekend eind augustus alleszins doorgaat. De jeugdspelers krijgen hiervoor een aparte brief.

Tot slot een datum die je alvast in je agenda mag aankruisen. Vrijdag 4 september trekken we ‘s avonds naar goede gewoonte de ploegfoto’s.

We wensen jullie een fijn verlof en hopen jullie binnenkort allemaal in goede gezondheid terug te zien in of rond de sporthal.

Met sportieve groeten (vanop een gepaste afstand),

Het bestuur

In samenspraak tussen Volley Belgium, Volley Vlaanderen en de Fédération Volley Wallonie-Bruxelles werd beslist om alle competities op Belgisch grondgebied met onmiddellijke ingang stop te zetten voor de rest van het seizoen 2019-2020. Dit betekent dus ook dat alle nog geplande organisaties meteen geannuleerd worden, dit voor zowel de jeugdreeksen als de seniorreeksen.

We betreuren deze beslissing te moeten nemen maar de gezondheid van ons spelers, speelsters, fans, trainers, vrijwilligers en officials mag nooit in gevaar gebracht worden.

MU11A hebben de finale bereikt van de gewestelijke beker. Ze hebben hun halve finalewedstrijd gewonnen met 1-3 op het veld van Volmar Ekeren. De finale wordt gespeeld op zondag 3 mei om 10 uur in sporthal 'De Komeet' in Lier.
Ook Dames B wist hun halve finale thuis te winnen met 3-0 tegen VC Sloep. Ze spelen eveneens op zondag 3 mei om 16 uur in Lier de finale.
MU15 A hebben een spannende halve finale achter de rug maar zijn jammer genoeg verloren met 3-1 in en tegen Mavoc Mechelen.
Dank aan de supporters.
Voorbije zaterdag hebben de wek-kids het beste van zichzelf gegeven op ons eigen 2 tegen 2 tornooi. Er namen 20 ploegjes deel en in totaal hebben er 44 volleybal-sterren hun kunnen laten zien. Ze verdienen dan ook stuk voor stuk een dikke duim voor hun inzet.
WEK 2 tegen 2 tornooi 28 februari 2020
 
Wederom kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde restaurantdag. Met 480 eters en veel helpende handen maakten we er weer een echte clubdag van. Merci aan organisatoren, kookteam, helpende leden en aanwezigen.