In samenspraak tussen Volley Belgium, Volley Vlaanderen en de Fédération Volley Wallonie-Bruxelles werd beslist om alle competities op Belgisch grondgebied met onmiddellijke ingang stop te zetten voor de rest van het seizoen 2019-2020. Dit betekent dus ook dat alle nog geplande organisaties meteen geannuleerd worden, dit voor zowel de jeugdreeksen als de seniorreeksen.

We betreuren deze beslissing te moeten nemen maar de gezondheid van ons spelers, speelsters, fans, trainers, vrijwilligers en officials mag nooit in gevaar gebracht worden.

MU11A hebben de finale bereikt van de gewestelijke beker. Ze hebben hun halve finalewedstrijd gewonnen met 1-3 op het veld van Volmar Ekeren. De finale wordt gespeeld op zondag 3 mei om 10 uur in sporthal 'De Komeet' in Lier.
Ook Dames B wist hun halve finale thuis te winnen met 3-0 tegen VC Sloep. Ze spelen eveneens op zondag 3 mei om 16 uur in Lier de finale.
MU15 A hebben een spannende halve finale achter de rug maar zijn jammer genoeg verloren met 3-1 in en tegen Mavoc Mechelen.
Dank aan de supporters.
Voorbije zaterdag hebben de wek-kids het beste van zichzelf gegeven op ons eigen 2 tegen 2 tornooi. Er namen 20 ploegjes deel en in totaal hebben er 44 volleybal-sterren hun kunnen laten zien. Ze verdienen dan ook stuk voor stuk een dikke duim voor hun inzet.
WEK 2 tegen 2 tornooi 28 februari 2020
 
Wederom kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde restaurantdag. Met 480 eters en veel helpende handen maakten we er weer een echte clubdag van. Merci aan organisatoren, kookteam, helpende leden en aanwezigen.  
Op vrijdag 13 september worden de ploegfoto's genomen.
De jeugdploegen worden om 18u30 verwacht en
de seniorsploegen om 19 uur.