Start to Volley clinic Loenhout 2 10 2022
Het laatste weekend van augustus gaan we met onze jeugd al jaren op jeugdstage. Dit jaar was dat ook niet anders, met 56 jeugdleden en een 15-tal trainers/begeleiders hebben we er weer een top-editie van gemaakt. We zagen veel inzet en enthousiasme tijdens de trainingen en de nevenactiviteiten. Prachtig weer en een gezellige sfeer gaf nog net dat tikkeltje meer. Ieder die zijn steentje bijdroeg verdient een welgemeende dankjewel.
 
 20220828 140734

De boer wist het al lang: een rijke oogst haal je alleen binnen als je met zorg zaait en je gewassen goed opvolgt. Bij onze club proberen we die boerenwijsheid al jaren in de praktijk te brengen. En met succes want de oogst mag dit jaar gezien worden! Heren A, heren C en Meisjes U17B kaapten de kampioenstitel weg in hun reeks en drie ploegen schopten het tot in de finale van de gewestelijke beker. Dat we dat met lokaal opgeleid talent verwezenlijkten, geeft de prestaties nog net wat meer glans.

Er staat overigens ook naast het terrein veel lokaal talent. Leo Helsen, Chris Hendrickx en Ronny van Hout hebben zich vanuit het bestuur jarenlang (tientallen!) ingezet om volleybal in Loenhout een plaats te geven en verder uit te bouwen. Chris en Ronny hebben hun taken vorig jaar overgedragen. Leo heeft er als voorzitter nog een bonusjaar aan vastgeplakt maar kiest nu ook een welverdiend pensioen. Een geweldige “bedankt” is hier echt wel op z’n plaats. We hopen hen in de toekomst nog regelmatig tegen te komen in of rond de sporthal.

Over ‘rond de sporthal’ gesproken: door de komst van de nieuwe schoolgebouwen verdween het beachvolleybalveld naast de Sportschuur. Begrijpelijk maar wel spijtig want buiten sporten met een flinke dosis strandgevoel is in de zomer extra aangenaam. We zijn dan ook blij dat het gemeentebestuur in sportpark De Dorens een nieuwe locatie heeft gevonden om drie beachvolleybalvelden aan te leggen. Het is bij deze duidelijk waar je ons op zomeravonden kan vinden 😉.

Wij wensen al onze leden en sympathisanten een deugddoende zomervakantie.

bestuursgroeten

MU17B Kampioen in Essen
Door een 0-3 overwinning tegen Dosko in Essen kronen de MU17B zich tot kampioen in hun reeks.
Proficiat aan Els en haar speelsters, het is dik verdiend en jullie van harte gegund.
Ook een oprechte dankjewel aan de meegereisde supporters.
 
Affiche bbq